Over Foodlinkk

Wij combineren marketing, technologie, culinaire creativiteit en ondernemerschap om foodondernemers te helpen hun ideeën om te zetten in echte bedrijven. Of je nu een start-up bent met een nieuw concept of een gevestigd foodbedrijf met ambitieuze plannen voor nieuwe markten, onze hands-on aanpak onderscheidt ons. Wij geloven in partnerships, kennis delen en actie ondernemen. Samen bouwen wij jouw onderneming verder uit. Dat is onze toewijding.

Een groep mensen die bezig is met voedselbereiding in een keuken
Een groep mensen die bezig is met voedselbereiding in een keuken
Een stel kookt samen in een keuken, omringd door kookgerei en verse ingrediënten

Ons doel is om food ondernemers te begeleiden en ondersteunen bij het opbouwen en versterken van hun bedrijf. Wij begrijpen de uitdagingen van het starten en laten groeien van een food business en bieden verschillende diensten aan onder één dak om te helpen bij elke stap van de reis – van concept tot tastbaar product tot verkoop en marketing, en verder, naar duurzame groei.

Een stel kookt samen in een keuken, omringd door kookgerei en verse ingrediënten

Met uitgebreide ervaring in de foodbranche heeft ons team diepgaande kennis van deze sector. We begrijpen de uitdagingen en overweldigende hoeveelheid regelgeving en details die bij de voedselindustrie horen. Gedurende meer dan een decennium hebben we nieuwe bedrijven opgebouwd en bestaande ondernemers begeleid, waardoor we een waardevolle bron van expertise zijn om jou tijd en moeite te besparen.

Samenwerking & Passie

Bij Foodlinkk draait alles om samenwerking en kennisdeling, gedreven door ondernemerschap en een constante drang om nieuwe merken te creëren en op te bouwen. Wij geloven sterk in de kracht van partnerschappen en streven ernaar om ondernemers te inspireren om van elkaar te leren en elkaar te versterken.

Samenwerking & Passie

Afbeelding van een man die groenten snijdt op een snijplank

Onze Kernwaarden

Ontdek Foodlinkk, werk samen met ons en behaal resultaten!

Wij zijn jouw partner in succes. Bereik meer in minder tijd door gebruik te maken van onze kennis en netwerk. Gebruik Foodlinkk als springplank en geef je bedrijf een vliegende start.

Getuigenissen van klanten

Wat Onze Klanten Zeggen