Wij helpen je
food business naar nieuwe
hoogten te tillen

Ontdek hoe we onze expertise inzetten om jou te helpen groeien. 
Bespaar tijd en bereik meer met ons professionele team aan jouw zijde. 
Samen op weg naar succes.

Een vrouw bereidt een maaltijd voor, terwijl ze staat bij een keukenaanrecht met verschillende ingrediënten om haar heen
Een vrouw bereidt een maaltijd voor, terwijl ze staat bij een keukenaanrecht met verschillende ingrediënten om haar heen

Wat Wij Doen

Product Ontwikkeling

Foodlinkk helpt jou om van idee naar marktklaar product te gaan. Onze uitgebreide aanpak omvat alle stappen, van marktonderzoek en het organiseren van testpanels tot productie en succesvolle productlanceringen. We nemen de zorgen uit handen en begeleiden jou volledig op weg naar succes.

Product Ontwikkeling

Branding en Marketing

Branding en Marketing

Wij gaan verder dan alleen marketing en branding; we creëren merkbelevingen die jouw food business transformeren. Onze experts richten zich op zowel digitale als traditionele marketingkanalen om jouw merk te laten schitteren. We optimaliseren jouw merkidentiteit, raken jouw doelgroep en brengen jouw producten effectief op de markt. Ontdek hoe onze toegewijde aanpak jouw merk naar nieuwe hoogten kan tillen, terwijl we met creatieve kracht de doelgroep activeren.

Inkoop en Supply Chain

Bij Foodlinkk stroomlijnen we jouw inkoopproces, waardoor het kosteneffectief en efficiënt verloopt. Met ons uitgebreide partnernetwerk kunnen we een breed scala aan producten sourcen, terwijl we de juiste supply chain-oplossingen bieden om jouw product geproduceerd en vervuld te krijgen. Onze expertise in food business en ons toegewijde team zorgen ervoor dat jouw inkoopproces moeiteloos verloopt, van begin tot eind.

Inkoop en Supply Chain

Twee chefs controleren de kwaliteit van hamburgers voordat ze deze inkopen

Digitale Oplossingen

Digitale Oplossingen

Wij ontzorgen jouw business volledig op het gebied van digitale vraagstukken. We nemen de creatie van jouw websites, apps en webshops die gericht zijn op conversie volledig voor onze rekening. Daarnaast benutten we slimme online marketingstrategieën en sociale media om groei te bevorderen en de online aanwezigheid te optimaliseren, zodat je in contact komt met een breder publiek

Business Development

Ons team geeft jouw bedrijf een vliegende start. Met meer dan 10 jaar ervaring, helpen we jouw bedrijf om te floreren. Onze uitgebreide klantendatabase, opgebouwd door de jaren heen, opent deuren en creëert kansen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning, van het aantrekken van je allereerste klant tot het succesvol omgaan met langetermijnstrategieën en snelle deals. Laat ons je helpen op de weg naar succes.

Bedrijfs Ontwikkeling

Verschillende personen zitten aan een tafel met laptops en papieren, bezig met een vergadering

Coaching en Consultancy

Coaching en Consultancy

Foodlinkk biedt persoonlijke en zakelijke coaching en advies om jou te helpen jouw doelen sneller te bereiken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Met ons uitgebreide netwerk, dat door de jaren heen is opgebouwd, versnellen we de vooruitgang en streven we samen naar jouw succes. Samen bereiken we meer en brengen we jou verder.

Hulp nodig bij de lancering van jouw nieuwe bedrijf?

Vertel ons meer over jouw bedrijf en plannen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw zakelijke doelen kunnen ondersteunen. Samen kunnen we jouw succes verwezenlijken.