Halal Food

Voor Foodlinkk ligt de focus op food in het algemeen en halal food in het bijzonder. We helpen je graag bij het verkennen van de halal foodmarkt, het begrijpen van de halal consument, het benutten van de kansen die deze groeiende markt biedt en het begeleiden bij inkoopvraagstukken of vraagstukken met betrekking tot halal certificeringen en de islamitische spijswetten.

Halal Certificering

Halal Certificering

Wil jij aan de slag binnen de halal food markt en loop je tegen uitdagingen aan bij het verkrijgen van certificeringen? Laat ons je begeleiden gedurende het volledige certificeringsproces. We helpen je om de halal markt te begrijpen, documentatie te beheren en audits met certificeringsinstanties te regelen. Daarnaast bieden we toegang tot halal productie- faciliteiten binnen ons netwerk, waardoor het proces wordt vereenvoudigd en de kwaliteitscontrole wordt gewaarborgd.

Halal Product Inkoop

Ons toegewijde team is expert in het sourcen van halal producten en halal ingrediënten. Wij begrijpen de strikte normen die gelden voor de halal consument. Foodlinkk vergemakkelijkt het end-to-end halal procurement proces door je te verbinden met ons wereldwijde leveranciersnetwerk voor import, export, inkoop en verkoop van gecertificeerde halalproducten. We bieden ondersteuning voor certificeringscompliance en zorgen voor volledige naleving van de halal-regelgeving.
Een groot magazijn met vrachtwagens geparkeerd ervoor

Halal Productie

Halal Productie

Nederland staat wereldwijd in de top 3 als het gaat om halal food en halal productie. Bij Foodlinkk maken we gebruik van dit sterke netwerk om elk halal voedingsproduct overal ter wereld te krijgen. Van productiebegeleiding tot het verkrijgen van halal certificering en het sourcen van halal ingrediënten uit ons betrouwbare leveranciersnetwerk, beheren en overzien we het gehele proces.

Halal Import en Export

Met onze uitgebreide logistieke diensten, zowel voor import als export, zorgen wij voor een soepele internationale handel van jouw voedingsproducten. Wij regelen internationaal transport, inclusief documentatie, douaneprotocollen, en verzendklaringen. Ons ervaren team staat klaar om jouw producten efficiënt naar doelmarkten te verzenden, met behoud van kwaliteit, zowel gekoeld als bevroren. Bij Foodlinkk streven we ernaar om jouw import- en exportprocessen naadloos te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf.
Twee mannen in laboratoriumjassen en handschoenen inspecteren voedselboxen voor kwaliteitscontrole

Op zoek naar een halal partner met een internationaal netwerk?

Wij zijn jouw partner op het gebied van inkoop, supply chain en halal food. Ontdek hoe Foodlinkk jouw halal food business kan ondersteunen en ontzorgen.

Getuigenissen van klanten

Wat Onze Klanten Zeggen